Paviljon > Rijeka 2020 - EPK na ITB-u u Berlinu / 2018. izvedeni interijer

Dizajn paviljona: Ida Križaj Leko, mag. ing. arch., dr. sc. Idis Turato, dipl. ing. arh.
Koncept predstavljanja: Marko Luka Zubčić i Renato Stanković
Priprema promotivne brošure: Bernard Koludrović (voditelj programa RiHub), Jelena Milić (koordinatorica programskog pravca Dječja kuća), Lela Vujanić (voditeljica programskog pravca Kuhinja), Jelena Androić (voditeljica odnosa s javnošću), Irena Kregar Šegota (direktorica Sektora za razvoj i strateška partnerstva) te Slaven Tolj (umjetnički direktor projekta Rijeka 2020 – EPK)
Dizajn promotivne brošure: Studio Sonda
Fotografije paviljona: Maja Bosnić
Izvedba paviljona: Izvedba Reklama Pruša
Linkovi: vizkultura, journal, buro247

Na najvećem turističkom sajmu na svijetu, ITB-u u Berlinu, od 7. do 11. ožujka predstavlja se Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Rijeku i njeno šire područje zajedno s TD RIJEKA 2020 d.o.o. predstavljaju i Turistička zajednica grada Rijeke, riječke putničke agencije (Travelana, Autotrans, MedAdria i My travel) te Jadran hoteli d.d.

Za posjetitelje sajma ovim se predstavljanjem najavljuje da će Rijeka 2020. godine nositi titulu Europske prijestolnice kulture za što se već sada intenzivno priprema. Najavit će se i neka od najvažnijih događanja Rijeke 2020 – EPK koja se zbivaju već ovog ljeta: otvorenje novog prostora kulturno-informativnog centra RiHub polovicom godine, zatim novo izdanje dječjeg festivala Tobogan krajem lipnja i početkom srpnja, međunarodna konferencija studenata arhitekture EASA u srpnju, 2. Bijenale industrijske umjetnosti u sklopu kojeg će posjetitelji imati mogućnost noćiti u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti od srpnja do listopada te novo izdanje festivala glazbe i hrane Porto etno u rujnu.